Tests delen

Met het Metrisquare platform kunt u zelf uitgever worden! U kunt zonder programmeerervaring uw test ontwikkelen in de grafische ontwikkelmodule, en die test vervolgens delen met andere leden van het platform. Een aantal mogelijkheden:

  • U hoeft de test die u maakt niet te delen: u kunt hem ook gewoon offline voor uzelf houden
  • Als u nog bezig met onderzoek en een publicatie nog moet afwachten, kunt u de test toch al in een groep mensen gebruiken die u vertrouwt. U kunt in het platform instellen met wie de test gedeeld wordt.
  • Maak een test of cognitieve trainingstaak, gewoon om de wereld een plezier te doen. Deel hem met iedereen en geniet van de roem.
  • U kunt er ook commercieel mee aan de slag: maak en publiceer een test in het platform en vraag een vergoeding voor het gebruik ervan.

Metrisquare is oorspronkelijk in Nederland ontwikkeld. Al snel werd het systeem ook in België bekend, in het bijzonder dankzij Guy Vingerhoets (Universiteit Gent) die als eerste ons systeem ontdekte in Vlaanderen. Inmiddels zijn er wereldwijd gebruikers, omdat van een aantal tests versies beschikbaar zijn in meerdere talen. Neem contact met ons op als u zelf graag tests wilt ontwikkelen of delen: wij kunnen u adviseren en trainen hierin. Bovendien zijn er wellicht mogelijkheden tot samenwerking.

Metrisquare sharing in BeNeLux

Metrisquare verbindingen in de vorm van gedeelde tests, in de Benelux (mei 2015)

Metrisquare sharing in Europe

Tests die gedeeld zijn in Europa (mei 2015)

Metrisquare sharing worldwide

Wereldwijd gebruik van tests (mei 2015)