Tijd en geld besparen

Met Metrisquare kunt tot 50% tijd besparen op uw assessments

U bespaart tijd en geld op de volgende manieren:

  • De voorbereiding van het onderzoek is korter: u heeft alle tests direct bij de hand, in het tablet. U hoeft niet langer de tests uit te zoeken in een testkast, geluidsapparatuur, stopwatch en andere hulpmiddelen gereed te leggen: al die functionaliteit zit in één tablet.
  • Tijdens het assessment heeft u meer tijd voor observaties, omdat een groot deel van de metingen automatisch gebeurt. U hoeft bovendien niet alle stimuluskaarten handmatig aan te bieden en responsen te registreren. In plaats daarvan kunt u zich goed richten op de cliënt en de observaties.
  • Na het assessment, bij het maken van een rapport bespaart u enorm veel tijd op het uitrekenen van scores, het opzoeken van normen, maken van tabellen en verzamelen van afbeeldingen. Het rapport wordt automatisch opgesteld met één knopdruk en is direct beschikbaar voor het EPD.
  • Bespaar geld op scoringsformulieren: u betaalt met Metrisquare alleen voor de tests die u daadwerkelijk gebruikt. U hoeft dus geen voorraad van scoringsformulieren aan te schaffen. Als u maar 1 test afneem, betaalt u er ook maar 1, in tegenstelling tot de papieren scoreformulieren waarvan u er vaak minimaal 50 moet bestellen bij de uitgever.
  • Bouw een eigen test in en gebruik hem helemaal gratis. U kunt hem ook delen met andere gebruikers, of tests gebruiken die andere gebruikers met u delen. U kunt zelfs geld verdienen met het inbouwen en delen van tests.
  • Maak ook gebruik van de online web based mogelijkheden, waarmee een cliënt bijvoorbeeld al thuis een vragenlijst in kan vullen of een screening kan uitvoeren.